show-poster-250310Henry Leander Andersen inviterer til

HYPNOSESHOW
Forestilling torsdag 25. mars kl 19.00

Suksessen gjentar seg! Etter mange forespørsler er det nå satt opp nytt show  i Tønsberg!

Billetter kr 210,- for voksne (inkludert gebyr), og kr 160,- for studenter (gyldig studentbevis må vises i døren) kjøpes på billettservice.no, alle landets postkontor, Narvesen og 7-eleven, eller ved å klikke på denne lenken.

Dørene til foajeen åpner kl 18:30

SIKRE DEG BILLETTER FOR Å SE DETTE UNDERHOLDENE OG UNIKE HYPNOSHOWET!!

Henry Leander Andersen er en av Norges mest benyttede hypnotisører og starter der hvor andre hypnotisører avslutter! Kom for å se, eller bli showet etter som dette er din TRANSE til å bli kvelden stjerne! ”See the show or be the show”!

Et hypnoseshow er ikke bare underholdende, det er overraskende og fascinerende. Du kan aldri på forhånd vite hva som kommer til å skje, da de som blir hypnotisert utrykker sin egen oppfattelse av virkeligheten. Når du ser en du kjenner godt plutselig lever ut sine skjulte sider, og fantasien deres virkelig er aktiv, kan det være vanskelig å holde latteren tilbake.

Henry er en av Norges yngste – men allikevel mest erfarende hypnotisører. Med sine raske hypnotiske teknikker, og sin underholdene originale stil vil du garantert få deg en god latter under dette showet!

Ingen deltagere vil bli bedt om å gjøre ting som går i mot demmes moralske prinsipper! På Henry sine hypnoseshow er det ingen som blir gjort til latter. Du vil oppleve et show hvor det er fokus på å få demonstrert forskjellige hypnotiske fenomener og de forskjellige umiddelbare reaksjoner som vi mennesker er i stand til å utrykke. Det er selvfølgelig valgfri deltakelse under showet.

Henry har hypnotisert over 10 000 mennesker, og har lært personlig av de største showhypnotisørene i verden – fra Andrew Newton (personen som lærte Paul McKenna hypnose) til John Cerbone aka ”The Trance-Master” som er kjent som verdens raskeste showhypnotisør med fulle hus i Las Vegas flere kvelder hver uke.

 

Her er hva noen tidligere publikummere har sagt:

Marita Lipski
”Det var en kjempe opplevelse, Helt topp!! Latteren satt ganske løst denne kvelden:) Anbefaler alle å få sett på show, god valuta for pengene!!!

Anette Slåtta
” Absolutt valuta for pengene og trente mange muskler ;)
Store forventninger til neste gang nå ;P”

Tron E Skjauff
”konge show i går..koste meg virkelig....takk Henry..”

Kristin Andersen
”kjempe bra show i tønsberg den 15.4 frister å se flere”

 

 

show DSC_0401 DSC_0404 DSC_0410 DSC_0411
DSC_0413