DSC_0358

HYPNOSESHOW MED HENRY LEANDER ANDERSEN
Forestilling torsdag 21. januar 2010 kl 19.00
Dørene åpner kl 18:30

Billetter kr 200,- for voksne og 150,- for studenter
(gyldig studentbevis må vises i døren)
Billetter på www.billettservice.no, på alle landets postkontorer,
Narvesen og 7-eleven!
HUSK: Billetter blir IKKE solgt i døren..

Se også www.hypnoseshow.no

Henry Leander Andersen er en av Norges mest benyttede hypnotisører og starter der hvor andre hypnotisører avslutter! Kom for å se, eller bli showet etter som dette er din TRANSE til å bli kvelden stjerne! ”See the show or be the show”!


Henry er en av Norges yngste – men allikevel mest erfarende hypnotisører. Med sine raske hypnotiske teknikker, og sin underholdene originale stil vil du garantert få deg en god latter under dette showet!

Et hypnoseshow er ikke bare underholdene, det er overraskende og fascinerende. Du kan aldri på forhånd vite hva som kommer til å skje, da de som blir hypnotisert utrykker sin egen oppfattelse av virkeligheten. Når du ser en du kjenner godt plutselig lever ut sine skjulte sider, og fantasien deres virkelig er aktiv, kan det være vanskelig å holde latteren tilbake.

Ingen vil bli bedt om å gjøre ting som går i mot deres moralske prinsipper! På Henry sine hypnoseshow er det ingen som blir gjort til latter. Du vil oppleve et show hvor det er fokus på å få demonstrert forskjellige hypnotiske fenomener og de forskjellige umiddelbare reaksjoner som vi mennesker er i stand til å utrykke.

Det er selvfølgelig valgfri deltakelse under showet.

Henry har lært personlig av de største showhypnotisørene i verden – fra Andrew Newton (personen som lærte Paul McKenna hypnose) til John Cerbone aka ”The Trance-Master” som er kjent som verdens raskeste showhypnotisør med fulle hus i Las Vegas flere kvelder hver uke.

BESTILL BILLETT NÅ FOR Å UNNGÅ SKUFFELSE, OG FÅ EN UFORGLEMMELIG AFTEN!

 

DSC_0417 DSC_0404 DSC_0414 DSC_0411 papirhuset