Henrik og Emma

 
Konsert med 
Henrik og Emma Noor

Lørdag 17. juni kl. 18.00 

AVLYST!

 

Henrik og Emma Noor inviterer til barne- og ungdomskonsert med humor, energi og sang på høyt musikalsk nivå.

Henrik og Emma Noor deltok begge i MGPjr 2015 og har holdt en rekke konserter over hele landet. MGPjr ble for begge et springbrett til videre sangkarriere og de står nå støtt på egne ben. De beskrives av tidligere arrangører som ungdom med stort scenisk talent med sterk og ekte formidlingsevne. De engasjerer publikum og utviser en profesjonalitet på nivå med voksne artister.

Emma Noor fra Bryne begynte sangkarriæren som 7-åring. Hun har hatt hovedrollen i flere store musikaler, vunnet flere musikkpriser, produsert og utgitt musikkvideo og deltatt på MGPjr sommerturne 2016. Hun har det siste året hatt over 100 sangoppdrag.

Henrik fra Bærum startet sin karriere i barne-TV allerede i førskolealder og har siden den gang fått mye sceneerfaring. Han har hatt en større rolle i musikalen Oliver på Oslo Nye teater, spilt en hovedrolle i den populære serien Jenter på NRK Super og var en av artistene under kongeparets 25 årsjubileumskonsert.

Konsertprogrammet de nå tilbyr har en varighet på minimum 60 minutter og passer ypperlig som familiearrangement. De byr på varierte innslag fra friske hits, musikaler og signaturlåter fra MGPjr som bindes sammen med små humoristiske dialoger. Artistene opptrer både sammen i duetter og med soloinnslag.

Med seg på konserten i Tønsberg har de også Disel og Tuva som deltok i MPR 2014

Etter konsertene stiller artistene opp på ”meet and greet” med signering og fotografering.

Det blir også anledning til å kjøpe signerte plakater etter forestillingen