Grå gubber hjemmesideKattas Figurteater Ensemble:
Grå Gubber leker
med fyrstikker

Onsdag 2. mai kl. 18  

  TICKETCO billetter

Grå Gubber leker med fyrstikker er en forestilling der gjøgleren Erlend og dukkespilleren Cecilie spiller med de Grå Gubbene og forsøker å redde piken med fyrstikkene.

H. C. Andersen klassiske eventyr handler om den fattige lille fyrstikkselgeren som fryser i hjel fordi ingen tar ansvar og ingen hjelper henne. Alle vi som hører eventyret, ønsker selvfølgelig å redde den lille piken fra døden. Det gjelder dukkespilleren Cecilie som hadde tenkt å vise en forestilling basert på ”Piken med svovelstikkene”, og for gjøgleren Erlend som egentlig forsøker å stjele hennes teaterpublikum. Men er det mulig å endre H. C. Andersens eventyr? Er det like håpløst som å forandre verden?

Historien om Piken med svovelstikkene er trist, men vi forteller på en humoristisk og tankevekkende måte. Publikum skal få en opplevelse som gjør inntrykk og som forhåpentligvis gir gjenklang også senere i livet. Vi ønsker at forestillingen skal bidra til samtaler og refleksjoner mellom barn og voksne, men også til latter og smil.

Målgruppe: fra 5år og alle som liker dukketeater generelt og alle dem som allerede er fan av Grå Gubber.

Varer ca 45min.
Billetter 100,-
Regi/manus: Anne Helgesen
Dukker: Jon Mihle
Musikk: Bendik Hovik Kjeldsberg
Skuespillere/Figurspillere: Cecilie Schilling og Erlend Tveite
Foto: Espen Winter