FAR AWAY2 smallWorkshop i
visuell dramaturgi
- med Anna Ivanova-Brashinskaya

Lørdag 28. januar
kl. 11.00 - 16.00

Søndag 29. januar
kl. 11.00 – 16.00 

Pris: 400, - kr.

Kurset er for skuespillere, dansere, scenografer, 
instruktører, dramatikere, figurmakere og dramalærere.

Klikk her og se oppslag på TB.NO.

Prisen inkluderer bevertning under kurset, mingling og fest til langt på natt fra kl 19.00 på lørdag.
Prisen inkluderer også
 fribillett til forestillingen FAR/AWAY - LANGT/BORTE med Bolshoi Figurteater fra Sankt Petersburg som gjester Nøtterøy Kulturhus onsdag 1. mars kl. 18.00.

Kursholder er Anna Ivanova-Brashinskaya. Hun er instruktør for den prisbelønte forestillingen som gjester Nøtterøy Kulturhus. Fra 1995 – 2001 var hun professor ved Sankt Petersburg Akademi for Scenekunst. Fra 2001 – 2014 var hun leder av figurteaterutdanningen ved Turku Kunstakademi. De siste årene har hun arbeidet som instruktør ved teatre i Finland, Litauen, Polen og Russland. Hun har vunnet ry for en visuell registil som blander fysisk teater, scenografisk teater og animasjonsteater (for mer om kursholderen sjekk: annaivanovapuppetry.wordpress.com

Om kurset "Vis meg en historie" 
Deltakerne får en innføring i grunnleggende dramatiske elementer som kan anvendes i ordløs historiefortelling. Kurset starter med en teoretisk del og fortsetter med praktiske øvelser både individuelt og i små grupper. Gruppearbeidet vil blant annet dreie seg om utforsking av hvordan en klassisk tekst kan fortelles gjennom skuespillernes kropper og gjennom valg av materialer.

Påmelding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 20. januar.