inspectorhound_130Sjøbodteatret viser HVEM ER DEN GALE INSPEKTØR HOUND?
og EFTER MAGRITTE av Tom Stoppard
Forestillinger hver kveld fra  6. november til  9. november
Forestillinger klokken 19.00, søndag kl. 1
6.00.
Instruktør: Olav Brathagen
Produsent: Lise Brandtsgård

03.11.08, tb.no Starter opp med Stoppard To enaktere av Tom Stoppard blir ildprøven for Sjøbodteaterets nye voksengruppe.

Skuespillere fra Voksengruppa i Sjøbodteatret som er fra 20 til 50 år.
Stykkene passer også best for "voksne".


Les hva instruktør Olav Brathagen skriver om stykkene:

Hvem er den gale inspektør Hound?
De to velansette teaterkritikerne Birdboot og Moon er utkalt til en forestilling som spilles på en av byens scener.
Et sted på de lumske myrene rundt Muldoon Manor er en sinnsvak rømling løs og politiet, med Inspektør Hound i spissen, driver en hemmelig operasjon for å fange ham.

Imens sitter Lady Muldoon og hennes gjester lykkelig uvitende om at psykopaten stadig kommer nærmere.

Og slik går forestillingen sin vante gang - eller gjør den egentlig det? Hvem er alle disse menneskene som mer eller mindre mot sin vilje, må tilbringe tiden sammen? Hvem er den gale Inspektør Hound? Og hvilken rolle spiller de to teateranmelderne i det hele?

Efter Magritte
Vi møter Reginald og Thelma Harris på vei til en konkurranse i selskapsdans. Leiligheten står noe på hodet, for mens ekteparet har stablet unna mesteparten av møblementet for å spikre inn de siste trinnene for kvelden, har motvekten til taklampa gått i bakken og knust, pæra må erstattes av en fra de andre rommene og Thelmas nødvendige massasjebehandling av sin svigermor, som også bor i leiligheten, må flyttes til stua.

Til dette kommer en oversvømmelse på baderommet og den ikke bare fornøyelige faktum at mor i dag også blir tvunget til å øve på sin elskede tuba i samme rom som sin sønn og svigerdatter.
Den virkelige dramatikken utløses imidlertid når politiet banker på døren og den lille storfamilien blir gjort til sentrum av en stygg kriminalsak. Hva er det Reginald, Thelma og mor er skyldige i? Vil de klare å motstå etterforskernes tilsynelatende overveldende bevis?