H.C. Andersen plakat hjemmeside 2Sjøbodteatrets H.C. Andersen festival:
Den standhaftige tinnsoldat 12.-15. april
Den lille havfruen 26.-29. april
Tommelise 10.-13. mai
Torsdager og fredager kl. 18.00
Lørdager og søndager kl. 13.00 og 16.00

TICKETCO billetterH.C. Andersen 1Den standhaftige tinnsoldat:
Kjenner du HC Andersens eventyr om den standhaftige tinnsoldat?

Tinnsoldaten som er litt ulik de andre, for han har bare ett ben. Tinnsoldaten som drømmer om kjærligheten og den vakre ballerinaen, den modige og tapre tinnsoldat som aldri gir opp håpet på sin farlige og spennende reise. En reise du kan være med på i Papirhuset Teater.

Passer for barn.

Regi: Beate Munck
Eventyret er tilrettelagt for Sjøbodteatret av Beate Munck

 

 

 

H.C. Andersen 2Den lille havfruen:
«Langt ute i havet er vannet så blått, som bladene på den deiligste kornblomst og så klart, som det reneste glass, men det er veldig dypt. Der nede bor havfolket».

Og blant havfolket bor den yngste og vakreste av havkongens døtre, Aria. På Arias 18 – årsdag får hun lov, for første gang, å svømme opp til overflaten. Der blir hun vitne til et skipsforlis. Og Aria redder den vakre prinsen fra å drukne og blir veldig forelsket i han. I et menneske! Men hun er en havfrue. Hvordan skal hun i det hele tatt klare å få et menneske til å bli forelsket i en havfrue?

Passer for barn. Varer ca. 1t 15 min + pause
Regi: Olav Brathagen
Manus: Herman Jørgenrud
Musikk: Vilde Ratvik

 

 

H.C. Andersen 3Tommelise:
Tommelise er veldig liten og snill mot alle jordens små skapninger. Faktisk er hun bare noen få tommer høy og får plass i en hånd. Hun legger ut på en oppdagelsesferd for å se om det er noen ute i den store verden som likner på henne selv. For da vil hun vel passe inn? På sitt livs reise møter Tommelise mange rare skapninger. En sjalu muldvarp, en rampete gnom, en overlegen nisse og en skummel edderkopp er bare noen av dem. Det er duket for spennende, men ikke minst morsomme møter! Forestillingen er basert på H. C. Andersens eventyr Tommelise, og handler om vennskap og ønskedrømmer som går i oppfyllelse når man minst venter det.

Passer for barn fra 4 år og oppover.
Forestillingen varer ca. 1 time.
Vel møtt til liten og stor!