momo plakat 2014Sjøbodteatrets Teaterfestival viser

Momo – eller kampen om tiden
etter boka av Michael Ende

 Regi: Olav Brathagen

Produsent: Lise Brandtsgård

Premiere torsdag 6. mars kl 18.00 i Papirhuset Teater
Forestillinger også fredag 7. mars kl 18.00, lørdag 8. mars kl 14.00 og 17.00
samt Søndag 9. mars kl 14.00 og 17.00

Se reportasje i TV Vestfold her.

Billetter til vårens forestillinger i Sjøbodteatret kjøpes via Nøtterøy Kulturhus sine nettsider http://www.notteroy.kulturhus.no eller på telefon 33 40 20 01.  Denne avtalen er inngått for å gi et bedre tilbud til publikum og gjøre billettsalget enklere. På billetten påløper det en billettavgift. Denne avgiften er den samme om billettene kjøpes på nettet eller i døra. Derfor, for å sikre deg billetter så anbefaler vi at du kjøper via Nøtterøy Kulturhus i dag og skriv ut billettene hjemme.

NB! Vi har også kortautomat på Papirhuset Teater.

OM FORESTILLINGEN
Bare en person kan redde menneskene: Det er den lille jenta, Momo. Verden blir umerkelig invadert av "de grå mennene". De forsøker å få alle mennesker til å spare tid, og mange lar seg overtale, men Momo har spesielle evner som gjør at menneskene begynner å ta vare på hverandre og blir venner.

Denne egenskapen gjør henne til hovedfienden til “de grå”.

Når Menneskene har møtt de grå glemmer de alltid besøket. I virkeligheten blir menneskene fratatt tiden;og mens de forsøker å spare tid for fremtiden, glemmer de å leve. Fordi tid kan man ikke spare, slik man gjør med penger.

Michael Ende, som også har skrevet "Den Uendelige historien", bruker eventyr-sjangeren til å skildre samfunnet med dets holdning om at tid er penger. Den er et bilde av dagens kultur, hvor strebenen etter nytte og vekst overskygger alt. Boken har både blitt filmatisert, og satt opp som teater flere ganger. Denne gangen er det Sjøbodteatret sin tur. Velkommen.