fargeslukeren webSjøbodteatrets Teaterfestival viser

Den store fargeslukeren
av Tor Åge Bringsværd

Instruktør: Simone Thiis
Premiere torsdag 20.mars kl 18.00 i Papirhuset Teater
Forestillinger også fredag 21. mars kl 18.00, lørdag 22. mars kl 14.00 og 17.00 
samt søndag 23. mars kl 14.00 og 17.00

 

Billetter til vårens forestillinger i Sjøbodteatret kjøpes via Nøtterøy Kulturhus sine nettsider http://www.notteroy.kulturhus.no/ eller på telefon 33 40 20 01.  Denne avtalen er inngått for å gi et bedre tilbud til publikum og gjøre billettsalget enklere. På billetten påløper det en billettavgift. Denne avgiften er den samme om billettene kjøpes på nettet eller i døra. Derfor, for å sikre deg billetter så anbefaler vi at du kjøper via Nøtterøy Kulturhus i dag og skriv ut billettene hjemme.

OM FORESTILLINGEN
Dette er et eventyr fra vår egen tid; en mørkeredd Klovn er på sin første vandring i den store verden. I en skog treffer hun en TrylleKatt som sitter fast under et tre. Glad og litt modigere over å ha funnet en venn rusler Klovn videre til hun kommer til Landet Hvor Alt Er Annerledes.

 Her hersker den store Fargeslukeren, et ondt og farlig monster som vil ha alle vakre fargerike ting for seg selv. Hun har stjålet all farge og glede fra de som bor der. For vaktene er hun "Den onde Majestet", for offiseren er hun "Generalen" for sekretæren er hun "Direktøren", men innerst inne er hun en stor egoist som vil eie hele verden alene. De som forsøker å protestere må flykte, ellers blir de tatt til fange som slaver. Sammen med sin nye venn TrylleKatt bestemmer Klovn seg for å finne Fargeslukeren og for å prøve å bekjempe den grådige og farlige herskeren. De to heltene klarer på helters vis å komme helt inn til fargeslukeren personlig. Katta tenker ut en smart plan.....

Stykket passer fra 4 år.

SKUESPILLERE

Anna Hotvedt Sundby
Helle Taraldsvik
Lars Tobias Tvinde Hay
Madelen Gaasholt Gudbrandstuen
Malin Måøy
Marius Jacobsen
Miriam Skjeggestad
Mona Mariell Zeiffert
Nora Halle Tvedten
Sara Eeg Jonasmo
Selma Henriksen
Sofie Astrup
Tina Sletten