sjoebodteatret web 638x461Nettsted: sjobodteatret.no

BARNE- OG UNGDOMSTEATRET
Sjøbodteatrets barne- og ungdomsgruppe har holdt på siden 1984 og driver teaterskole for over 80 barn og unge i alderen 10-18 år, fordelt på fem grupper og en «Nesten voksen- gruppe»

Vil du være med i Sjøbodteatret?
Det er stor teaterinteresse blant barn og unge i vårt distrikt, og for de aller fleste er det slik at når de først har begynt i Sjøbodteatret, så fortsetter de til de er ferdig med videregående og reiser til andre steder for utdanning og arbeid. Teaterbasillen er heftig og teatermiljøet er godt. Kanskje du også har lyst til å spille teater?

Aldersgruppene i barne- og ungdomsgruppene i Sjøbodteatret er fra 10–18 år. Vi har for tiden fire ordinære teatergrupper. Gruppene avslutter som regel teateråret på våren med en offentlig forestilling. 

Vi tar opp nye medlemmer i begynnelsen av juni hvert år, og du vil få vite om du har fått plass i teatret før skolens sommerferie. Påmeliding kan sendes inn hele året. 
Under finner du et påmeldingsskjema som du kan laste ned, fylle ut og sende til oss.

PÅMELDINGSKJEMA: Påmeldingsskjema 2017-2018.

Last ned dette MS Word-dokumentet, fyll ut med informasjonen om deg og send på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

NESTEN VOKSEN
Sjøbodteatret har også en gruppe for voksne, som kaller seg «Nesten Voksen». Her kan du begynne fra du er ferdig med videregående. Det er ingen øvre aldersgrense. Medlemmene i Nesten Voksen har ansvar for alle sider ved produksjonen – her er det ingen foreldre som tar seg av scenografi, kostymer og slikt ...

Kontaktperson for «Nesten Voksen» er Charlotte Uren (e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller telefon 99 55 24 89).

SJØBODTEATRETS "HISTORIE"
Last ned dokumentet Repertoarliste_1986_-2016.pdf og les om alt vi har gjort gjennom alle disse årene.